onsdag 9 januari 2008

referera flintskallighet och rätt riktning 11/12-07

Dagen kan sammanfattas av ett par meningar; Enligt vem? Vem e man? Ja, det e skitbra men vi kan tyvärr inte skriva det för vi kan inte referera! Oj, vi måste säga vad en besökare är….. hur dumma i huvudet ska man anse att folk är? Vi har svaret: Tänk dig att degen och fru H ska läsa igenom det, hade dem förståt? Inte? Men definiera då! Ja, du måste definiera hur många hår det ska vara kvar på huvudet för att någon ska vara flintskallig… Din läsare tror kanske att flintskallighet är en afroman med högt hårfäste…. Viktigt viktigt! Vi är referensernas kunglighter efter denna krävande och onyttiga kväll.
Men om man jobbar med partnerföretag får man äta pizza…. å lussebullar… å pepparkakor… och alla mina och Lisas choklad från alla luckor i våra chokladkalendrar…. det får man!
För övrigt har Vevve haft sin snopp out hela kvällen, vi har druckit liter med te (var) och nu ligger det kurslitteratur över hela mitt golv… härligt med studentliv! Lotta kände sig onykter efter att ha druckit vatten ur en vas och alla har fisit i min säng… oj vad vi är fräscha flickor!
dagens bajs:
- vårt arbete under omarbetning
// Milreds ambassadörer

Inga kommentarer: