onsdag 4 februari 2009

vem fan snor hårnålarna?

utgång igår... hmmm... sven stekare va festens mittpunkt och hann med det mesta. han var i sitt esse kan man säga. jag, carlo, pierre å två spanjorer tog en natttripp till casinot och sen hamnade dem flesta (hrrmmm) på tivoli. Själv var jag hemma vid sju i morse och hittade carlo i trappan. där satt vi och skvallrade om allt mellan himmel och jord som t.ex. rör, resturanger och annat medans carlo åt en hamburgare på hästkött... e man i slovenien så är man.

idag låg jag i sängen och läste hela dagen och lyssnade på dörren innan jag vågade mig ut till köket. man vet aldrig vilka faror som lurar i korridorerna... kanske tinas tysk navigerat sig till slovenien... vad vet jag? nä, bäst att gömma sig på rummet för att vara på den säkra sidan...

sen undrar jag... vem fan e de som snor alla hårnålar. någonstans i världen måste de ju finnas ettt berg av hårnålar så många som försvunnit genom åren!

1 kommentar:

Tinalina sa...

i agree. Vem fan är det! Låt det bli ett mission att hitta denna hårnålstjuv!

Och STACKARS er om tysken kommer till Slovenien. Kommer bli vidrigt!

Jag tycker det är soft att jag har ett hemligt språk här! HAHA. Han sitter brevid mig och stinker men fattar INGENTING! Så vitt jag vet.