torsdag 12 november 2009

Min pojkvän Nigel <3



Det här är min pojkvän. Han heter Nigel. Han är 35 år, oskuld och bor hemma hos sin mamma. Men han bor i garaget så han umgås bara med henne vid frukost, lunch, middag samt när dem spelar kort eller tittar på TV på kvällarna. På helgerna försöker dem hitta på något mysigt ihop, Nigel och hans mamma.

Annars jobbar Nigel på posten i England. Varje dag går han upp och vattenkammar sitt hår till sidan och cyklar sen till jobbet. Nigel har aldrig behövt skaffa körkort eftersom han har jobbat på posten sen han gick ut collage.

Nigel tycker utseende är viktigt. Hans mamma stryker och tvättar hans kläder varje dag och glasögonen har han haft sen högstadiet. Nigel brukar stjäla post på jobbet. Vykort från tjejer är det han stjäler oftast. Det är inte för att vara elak som Nigel stjäl, det är bara för att hans mamma ska sluta tjata om att han ska ta tag i sitt liv. Han har ju aldrig presenterat någon flickvän för henne. Han har aldrig ens hållit handen med någon. Så Nigel stjäl svenska tjejers post som dem försöker skicka hem till Sverige från London och säger till sin mamma att han har en svensk flickvän. Just nu är det jag.

Jaja, man får väl ta det som erbjuds....

Eller är det helt enkelt som Gary säger, att det är strejk i England. Men det tror jag inte!

Inga kommentarer: