söndag 25 juli 2010

Renny och gänget

Alltså, det kan hända att jag är en jävligt lättroad människa. Det kan också hända att min lättrolighet (!?!) grundar sig i någon form av skadad eller ej korrekt utvecklad gen MEN... Jag skrattar så jävla mycket varje gång The Kid skriver "Renny".


Ok, so this is the deal...
Den här Hunken och Hunkinan bor i Mexico. Och det ska dem vara jävligt glada för. Inte bara för att dem käkar tortilla till frulle, får chansen att glida runt som bikinimodell på "nyhetsmorgon" eller kan glassa i solen och bränna av sig halva fejjan... Nej, den absolut största anledningen till att dem ska vara överlyckliga att dem bor i Tocoland är ju såklart Renny...
Ni måste ju fatta att hade dem bott i Sverge och kallats Renny så hade dem blivit tvugna att flytta till Södra Sandby, Kalmar eller liknande håla, börjat jobba som rörmockare och gå på log-dans om kvällarna. Hade Renato växt upp som "Renny" i Sandby hade han alldeles säkert hängt vid kiosken med epa traktorn eller moppen och raggat på pentabrudarna med alla andra Y-namns polarna typ Jonny, Benny, Conny och Jimmy. Möjligtvis att det finns en Kevin från Eslöv med också. Sen hade Renny, pga av sitt namn, varit tvungen att gå på byggprogrammet eller liknande på ymmnasiet och inte varit tillräckligt bright för att plugga vidare.... Han hade som sagt blivit rörmockare, vvs-montör, bilmekaniker eller kriminell.
hohojaja, Renny. Jag skrattar!

Inga kommentarer: