måndag 10 maj 2010

heads

Dags att sova. Man blir ju helt slut efter att ha besök!

Sjukt bra kväll dock! Jag har aldrig kört så många markolio, robot, beyonce moves på dansgolvet innan. Efterfest till klockan sex hör ju inte heller till vanligheterna i denna staden men hamnar man på fest med goa göteborgare, mindre goa stockholmare och världens goaste skåning så kan de ju bli så!¨

Jag hade ju lite svårt att ladda upp till en utgång efter fredagens vin-session med Johanna, Frapps och Salsa och var väldigt tung i håret på lördagen. Vet inte om det var vinet eller Salsas lite för intimt berättade storys som skapade min huvudvärk dock. Vi låg länge och gnällde i valet och kvalet om utgång eller inte så till sist fick vi ta till det tunga artelleriet för att bestämma oss. Vi slingrade slant!
Heads vann så de vara att svida om till ett litet fodral och styra upp förfesten med dricklekar och allsång! Bra folk, bra drag bra kväll!

Efterfesten är en annan historia men några highlights är Ivarssons och min banana dance (Jonas iförd kallingar), Johan blev utmanad att pussa Behr mage efter att han tokdeckat och det neverstoping dansgolv som tog plats på det ökända knullslätten!

Inga kommentarer: